Du är här: Arbeta med innehåll > Test > Frågetyper > Matchning

Matchning

I matchningsfrågor får deltagarna se två listor och deras uppgift är att hitta de par som hör ihop. Deltagarna måste identifiera sambandet mellan elementen i den första listan och ett element i den andra listan. I bilden nedan ombeds deltagarna att dra och släppa en frukt till de blad som stämmer överens.

Elementen kan vara ren text eller bilder. Matchningsfrågorna har dra och släpp-funktion. Dra och släpp-funktionen är att klicka på ett virtuellt objekt och dra det till en annan plats eller till ett annat virtuellt objekt.

ClosedAnvändningsområden
Closed Matchningsfrågornas struktur

Så här gör du

ClosedLägga till matchningsfrågor
ClosedRedigera matchningsfrågor
ClosedTa bort matchningsfrågor